2009. július 20., hétfő

Bódvaszilasi élmények

Csodaszép környezet, rendkívüli fogadtatás, testvéri áldott együttlét, együtt éneklés.

Röviden ezek jutnak eszembe a tegnap és tegnap előtti szolgálatainkról. Szombaton a tábor lakóinak s a gyülekezet néhány (hála az Úrnak) kíváncsi tagjának zenéltünk és énekeltünk a bódvaszilasi református templomban. Tizenegy országból érkeztek idén a fiatalok erre a lelkületében és sokszínűségében is rendkívüli táborba. Ezért most, nekik is kedvezve, a dalok egy része angolul hangzott, de voltak olyan dalok is melyeket egymás után két nyelven szólaltattunk meg. Egy szolgálat mindig akkor válik teljessé, ha a gyülekezet velünk együtt énekli a dalokat. Ez most is így volt, s ezért hála legyen a mi Istenünknek!

De köszönetet mondunk Képes Anitának is aki idén is méltónak talált minket arra, hogy koncert-szolgálatunkkal részt vegyünk a táborban.

Meleg Attila lelkipásztor testvérünk, szolgálatunkon felbuzdulva, sikeresen rábeszélt minket egy vasárnap délelőtti rövidített szolgálatra (amúgy nem volt nehéz a rábeszélés. :) Ez a szolgálat is csodálatos volt, hisz a liturgiában együtt szolgáltunk a tábor német ajkú lelkipásztorával, a gyerekekkel és a különböző nemzetiségű táborlakóval akik bemutatták a tábor néhány mozzanatát egy rövid diavetítés segítségével.

Istentisztelet végeztével és egy igen finom ebéd elfogyasztása után hagytuk el a tábort s annak még néhány ottmaradt lakóját.

Még egyszer köszönetet mondunk Képes Anitának és Meleg Attila tiszteletesnek az élményben gazdag hétvégéért.

Soli Deo Gloria!
___________

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

email: talentumtag@gmail.com

telefon: +40736343474

vagy: +40772068435