2012. július 3., kedd

Csillagpötty Regionális Ifjúsági Találkozó


Most pénteken 20 órai kezdettel Hajdúböszörményben szolgálunk a Csillagpötty nevű regionális ifjúsági találkozón. A részletek lennebb olvashatók:

Mese vagy valóság?

Gyülekezetünk, a Hajdúböszörmény Kálvin téri Református Egyházközség 2012. július 4-7. között rendezi meg a Csillagpöttyöt, vagyis egy regionális református ifjúsági találkozót.
A rendezvény a következő alcímet viseli: „Mese vagy valóság? Aki nem hiszi, járjon utána!” A találkozón a népmesékben rejlő bibliai igazságok kerülnek felszínre, megvilágításra, illetve a Szentírás valósága. Fiataloknak, 14-25 éveseknek szól elsősorban a Csillagpötty, de nem titkolt célunk minden generáció vendégül látása. Ennek érdekében változatos programot kínálunk majd a Böszörménybe látogatóknak szerda délutántól szombat délig. A reggeli áhítatot követően délelőtt választható programok színesítik a találkozót: különféle sportprogramok, kézműves foglalkozás, imaséta a templom tornyában, láthatatlan színház. Délután pedig a templomban előadásokon, koncerteken, áhítatokon épülhetünk, formálódhatunk. Vendégünk lesz reménység szerint Szabó Balázs népzenész, mesemondó, az Andante zenekar, a Bordó Sárkány Régizene Rend, a Tálentum együttes, illetve több református gyülekezet ifjúsági csoportja is szolgál közöttünk zenei produkcióval, színdarabbal. Az esték pedig minden alkalommal táncházzal, tánctanulással záródnak, melyek már a szálláshelyen, vagyis a Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidőközpontban lesznek megrendezve. A szombati napon egy közös záró istentisztelettel koronázzuk meg a Csillagpöttyöt, ahol együtt dicsérhetjük Urunkat, s mindenki személyre szabottan kaphat áldást az áldások utcájában a lelkipásztoroktól. Szeretettel várunk tehát minden érdeklődőt a Csillagpöttyre „Hencidától Bonchidáig.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

email: talentumtag@gmail.com

telefon: +40736343474

vagy: +40772068435