2012. december 1., szombat

10 év!


      Ma ez a kis csapat nagy ünnepet ül.
10 évvel ezelőtt szolgált először a Tálentum együttes.
10 év nagy idő, mint a gyermek mi is sokat tanultunk, fejlődtünk, elestünk de felálltunk, sok új ismerőst, barátot és testvért szereztünk, mindezt úgy, hogy az Atya fogta a kezünk. Ő adott erőt akkor amikor a kilométereket róttuk, volt, hogy ezernél is többet, hitet adott, akkor, amikor mások feladták, szeretetet, amikor már mi sem számítottunk rá, olyanoktól is akiket addig nem is ismertünk.

       Áldott perceket éltünk meg a több, mint 300 szolgálat alkalmával, itthon Erdélyben, Magyarországon, Hollandiában, Angliában, Skóciában, Írországban.
A 10 év alatt visszajelzéseket kaptunk testvérektől akik dalainkat hallgatva, Isten kegyelme által megváltoztak, hitükben megerősödtek. Kell-e ennél nagyobb öröm?... Isten Szentlelke rajtunk keresztül munkálkodott, ebben biztosak vagyunk!
Hála legyen érte a mi Kegyelmes Istenünknek!

      És hála legyen még valakinek, egy olyan embernek, aki tudja mi az önzetlenség, az áldozat, a feltétel nélküli szeretet, akinek köszönhetjük, hogy ma itt állhatunk, aki annak idején gitárt adott a kezünkbe és megmutatta a muzsikálás csodáját. Isten embere ő!
Köszönjük neki azt a sok szeretet, amit tőle kaptunk!
Köszönjük Tempfli Ádámnak.

SDG!

Tálentum 2002

Tálentum 2012

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

email: talentumtag@gmail.com

telefon: +40736343474

vagy: +40772068435