2013. december 29., vasárnap

Egy apróság...

Idén tartottuk meg Jubileumi koncertünket, 10 év szolgálatért adva hálát.  Ám egy apró reszletről elfelejtkeztem a koncerten szólni,  ezt szeretném pótolni.
Azok akik úgy tudták,  a zenekar 2002-ben alakult, azok helyesen tudták.  Így van. Miért akkor, hogy idén a tizenegyedik évünben ünnepeltük a csapat fennállását?
2012  december elsején ünnepeltük a zenekar 10. születésnapját,  Szentjobbon. Semmi extra... a szülinap nagyon szépen telt, szolgálattal,  örömmel, s a helyiek kedvességének köszönhetően még tortánk is volt sőt Tempfli Ádám tanár-barátunk is velünk ünnepelhetett. Nem volt több egy hagyományos szolgálatnál, mégis csodálatos érzés volt ezen a napon is szolgálni!
Terveztük egy nagyobb szabású koncert megvalósítását, ám erre a körülmények nem adtak lehetőséget hosszú-hosszú ideig.  Így alakult, hogy bár már rég atcsúsztunk a 2013-as évbe, a jubileumi év még nem telt el, december 1-ig nem.
Így lehet az, hogy mire meg tudtuk valósítani a koncertet majdnem 11 évesek lettünk.
Senkit nem akartunk félrevezetni de sajnos ez így alakult.  Bár egyáltalán nem bánjuk,  hiszen így kellőképpen fel tudtunk készülni, szerintünk, sokak örömére.
Szóval hirtelen decembertől 11 évesek lettünk :)
Soli Deo Gloria!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

email: talentumtag@gmail.com

telefon: +40736343474

vagy: +40772068435